Om oss

Vi säljer fyrhjulingar, motorsågar, gräsklippare, elverktyg till hemmafixare och proffs, och  så säljer vi byggnadsmaterial och byggtjänster.

Vi utför service på fyrhjulingar, motorsågar, gräsklippare samt övriga motoriserade maskiner.

Sortimentet

Vi säljer fyrhjulingar  från CF Moto, motorsågar från STIHL, elverktyg från RYOBI. Vi håller med sortiment som är prisvärt. Men även produkter som är tekniskt framme i lösningar, utformning och konstruktion.  Importörerna är stabila och håller lager i Sverige, alltså får vi tag på reservdelar när det behövs. Vi har egen mekanisk verkstad för service och blandad skruvning.

Byggmaterial och dylikt finns också. Med mångårig erfarenhet från byggbranschen samt anställda byggnadsarbetare hjälper vi till med allt från enkla frågor till att offerera för olika projekt. Kontakta Mikael 070-2508769  om du vill ha hjälp med just ditt byggprojekt.

Ibland får vi in begagnade motorfordon. Oftast lägger vi ut dem här på hemsidan till försäljning. Du kan också ringa och fråga Christer eller Mikael.

Efter omstrukturering under 2017 finns vi på nu adress, Brånaviken 113 92397 SLUSSFORS

Mångt och mycket av produkterna har vi testat själva. På det viset kan vi rekommendera, sälja vidare och veta vad kunden får!

Alaska Sled är vår egen produkt

Mikael är huvudansvarig för produktion och produktutveckling av Alaska Sled som tillverkas i våra egna verkstäder i Nordanås och Storuman. Läs mer här om Alaska Sled. Mimmi har sin egen långtidstest av Alaska Sled då hon använder den till att frakta bort hästskit från hagarna…. 😉

Ni är varmt Välkomna till oss!!

 

 

Historien började med importerade skotrar från USA….

Markusson Import startades 1991 av Mikael Markusson. Samma år importerades de första skotrar från USA. Snabbt utökades affärsverksamheten till att inkludera kläder, skor och annat smått och gott. Idag importerar vi inget själva utan köper av stabila importörer.

Mikael Markusson

Jag driver ett företag

  • Markusson Import

Jag har mångårig erfarenhet av vistelse i obanad terräng; älgjakt i fjällområden, byggprojekt i väglöst land, och som fd fjällräddare  i Södra Lappland. Därmed vet jag vad som krävs av utrustning vid frakter i terräng under olika förhållandenMina huvudsakliga fritidsintressen är friluftsliv, Jakt , Fiske , Skoter och där får många av våra produkter en tuff test

Christer Markusson

Christer är Mikaels yngre bror som håller med verkstad och mek.

Mimmi Sokka

Jag har varit inblandad i företaget dels som medarbetande maka och som anställd under flera år. Arbetar idag som fysioterapeut men är här på webbsidan och petar… och på facebook sidan. I mitt liv kommer familjen först och därefter hästar, hästar och hästar. Mikael delar jag mitt liv med, dock inte hästarna…

Matilda, William och Rickard

Uppehåller sig periodvis bland maskiner och prylar, ffa på helger då de gärna hjälper… eller stjälper.

Uppehåller sig ibland i butiken, ffa helger då de gärna hjälper… eller stjälper…  😉